Χρειαζόμαστε 2 αυγά, 200 γρ. αλεύρι, 300 γρ. νερό, 2 κουταλιές ταχίνι με μέλι, 1 πρέζα αλάτι και λίγο βιτάμ για το τηγάνι. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με το σύρμα και αφήνουμε κανα μισάωρο το μείγμα στο ψυγείο.
Βάζουμε λίγο βιτάμ στο τηγάνι να λιώσει.
Με μια κουτάλα ρίχνουμε λίγο από το μείγμα.στο τηγάνι και το αφήνουμε να ψηθεί από τη μία πλευρά.
Μόλις πάρει χρυσαφί χρώμα από τη μία, το γυρίζουμε από την άλλη.
Με τα κατάλληλα εργαλεία μπορούμε να κάνουμε ό,τι σχέδιο θέλουμε (ακόμα και με μεγάλα κουπάτ). Εδώ σε σχήμα καρδιάς με ειδικό εργαλείο από τα Butlers.
Τέλος σερβίρουμε με ότι μας κάνει όρεξη (φρούτα, μέλι-κανέλλα, μερέντα, σως σοκολάτας, κομπόστα, παγωτό κ.α.). Εδώ σερβιρισμένα με ταχίνι με κακάο και με κομπόστα αχλάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου