1/27/2009

Πράσινη σαλάτα με αχλάδι και μπέικον















Υλικά:

1 μέτριο μαρούλι
1 ματσάκι ρόκα
σπανάκι
2 κλωνάρια σέλερι
2 αχλάδια
5 φέτες μπέικον
αλάτι-πιπέρι
λάδι
ξύδι μπαλσάμικο με μέλι



Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά τα λαχανικά και τα κόβουμε. Κόβουμε τα αχλάδια σε κύβους και προσθέτουμε λάδι, ξύδι και αλατοπίπερο, όσο θέλουμε. Ανακατεύουμε καλά τη σαλάτα και τοποθετούμε σε μια σαλατιέρα. Γαρνίρουμε με μπέικον που το έχουμε περάσει από το τηγάνι.

3 σχόλια:

  1. Αχ! Food Τales μόλις σε πέρασα στα αγαπημένα και σε βάζω σύνδεσμο στο μπλογκ μου.
    Eτοιμάσου για μεγάλη επισκεψιμότητα! Μου έλυσες το καθημερινό πρόβλημα του φαγητού. Απλές συνταγές αλλά τόσο πρωτότυπες και καλοφτιαγμένες!
    Και οι φωτογραφίες δικές σου εεε;;;
    Τι να σου πω. Είσαι θεά/θεός!
    tressh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό απόγευμα! Συγχαρητήρια και για τις μουσικές σου επιλογές! Πολύ προσεγμένη η αισθητική του μπλογκ. Α! να ρωτήσω κάτι:μπορούμε να προσθέσουμε και κουκουνάρι καβουρντισμένο στη σαλάτα ή και γριτσανιστό ψωμάκι τοστ σε κύβους:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tressh ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, κάνουμε ό,τι μπορούμε..φυσικά και μπορείς να προσθέσεις ό,τι σου κάνει όρεξη στη σαλάτα! Πολύ ωραίες οι ιδέες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή